Rózsakunyhó

Alkotóműhelyünket azért hoztuk létre,  hogy egyfelől művészi módon vizuális élményeket szerezzünk, másrészt az igényes közönséget érdekes, eddig fel nem fedezett világba szeretnénk elkalauzolni.

 

A Rózsakunyhó tevékenysége széles palettát ölel át.

Professzionális ételfotókat, imázsfilmeket, komplett szakácskönyveket készítünk. Saját tervezésű és kivitelezésű egyedi szakácskönyveink az ehető virágok világát bemutató sorozatunk. Ezen kívül szövegírásban, virágkötészetben, látványtervezésben, és food-stylingban vagyunk kreatívak. Tudásunk legjavát igyekszünk továbbadni: vizuális kultúrát fejlesztő és természetbarát előadásainkon, főzőiskolai kurzusokon. Minden egyes munkánkban saját kétkezi munkánkat, tudásunkat, tapasztalatainkat és magyar alapanyagokat használunk fel, hazai hagyományokat innovatívan követve.

A világot úgy látjuk, hogy abban szépség és derű lakik. Azt vesszük észre, ami örömöt ad, mosolyt csal a lélekbe. Bármerre járunk, mesét lelünk. Egyszerű finomsággal létezünk, ismerjük az apró történéseket, az eleganciát, a bölcsességet és a tradíciót, s ezt mind beleszőjük munkáinkba. Nélkülünk szegényebb volna a világ.

Mit kínálunk ügyfeleinknek?

- Ételfotózást és reklámfotózást a minden igényt kielégítő fotóműtermünkben.

- Szakácskönyvek komplett kivitelezését.

- Receptírást, szövegírást.

- Előadásokat, workshopot, kóstolóprogramot ehető virágokból és a vadnövény-gasztronómia témakörében. Főzőkurzust főzőiskolában, vagy céges rendezvényen, baráti társaságoknak.

- "E bűverő, mit szirma rejt..." előadás az ehető virágok varázslatos világáról: vetített képekkel, kóstolóval, jeltolmáccsal, zongora-vagy harmonikamuzsikával, kinek, hogy tetszik...

- "Zöld" gyerekprogramot az egészséges kert és konyha szellemében.

- Food Styling & Food Foto Workshop (ételfotós tanfolyam), County Flower Styling Workshop(virágkötő tanfolyam a romantika és az egyszerűség jegyében)

Ha a fentiek bármelyike felkeltette érdeklődését, vagy kérdése lenne, írjon nekünk:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

RózsakunyhóMiért pont Rózsakunyhó?

A név választása sokáig érlelődött: egyrészt, a virágokkal való kapcsolat miatt mindenképpen egy virág neve kellett bele. A rózsa a legsokoldalúbb, az egyik legismertebb és legnépszerűbb virág, a virágok királynőjeként tisztelik. A Rózsakunyhó pedig egyik kedves Fekete István műnek a címe. A műben is megemlített Rózsakunyhó a valóságban a Börzsönyben, a Kóspallagra vezető út mellett, Törökmező közelében található. Ebben a kis házban (amelyet az Ipoly Erdő 2001ben felújított) töltött sok szép napot Fekete István és Kittenberger Kálmán, a természet lágy ölén, vadászatok idején.

 

http://www.mediaklikk.hu/video/kek-bolygo-2015-05-04-i-adas/

http://morningshow.hu/finomsagok-kertbol/

2016. március 19-én egy Tavaszköszöntő Irodalmi Piknik keretében két Árpád-házi Szent Erzsébet rózsatövet ültettünk a kunyhó elé, Fekete István emléke iránti tiszteletből.

 

 

 

 

 

Könyvajánló

Viragkonyhaborito
Ibolyás szakácskönyv
Rózsás könyv
Levendulás könyv német

Akiket ajánlunk

 

Lifetv logo
 
 Mindenmentes
 
 Noszlopi Finomságok

Ki van itt?

Oldalainkat 115 vendég és 0 tag böngészi

ugrás az oldal tetejére