Izgalmas grincsfák, manófák, mesefák költöztek közénk karácsony közeledtén. Fenyőágakból, natúr díszekkel a természetkedvelőknek. Kicsi lakásba két dimenzióban. Mesefává vált a dédi régi lámpája, egy üveg ajándékba szánt tokaji. A levendulabolondok szalmából formált, levendulacsokrokkal ékesített, világítós mesefával várhatják az ünnepet. Farönkökből készülhet a kertbe manófa, mézeskalácsból a konyhatündérek alkothatnak.

Grincsfáink, mesebeli manófáink elkészítésébe avatjuk be most kedves Olvasóinkat! Képeinket szerzői jog védi! Megosztásukat a törvény szellemében, jó szándékkal kérünk.

– ajándékba adható! Többféle itallal, levendula- és rózsaszörpös változatban, akár céges ajándékként is rendelhető! Kérd ajánlatunkat!

Akár egy kis erdő - a képen látható modellek egyedi darabok, megvásárolhatók. Magasságuk 25-40 cm. Ára: 3000 Ft/db. Csak személyes átvétellel, nem postázható.

Olyan kedvesek, és a legkisebbek is szívesen részt vesznek a megalkotásukban. Farsangig állhatnak őrt az ajtóban.

Kávéimádóknak. Kávéházba. Vagy türelmeseknek. A képen látható modell megvásárolható, ára 3900 Ft. Személyes átvétellel, nem postázható. Magassága kb. 40 cm.

ugrás az oldal tetejére