Oktatás

Egy gyönyörű virágcsokor a kertedből? Megmutatjuk, hogyan csináld! Egy kis színtan, kompozíciós szabályok, tippek és trükkök, hogyan legyen csodás csokrod a saját virágaidból, vagy a mező vadvirágaiból. Kurzusaink Borbás Ágival, a Dekor és mentha blog szerzőjével, folyamatosan indulnak. Az időpontokról és helyszínekről a PROGRAMJAINK menüpontban tájékozódhatnak.

A virágokkal való sütés-főzés titkaiba kóstolhatnak bele virágos főzőtanfolyamainkon. Egy kis bepillantás a virágos konyhába, fontos tudnivalók és a legfinomabb virágos ételek, az évszaknak és a kívánságnak megfelelően! Az együtt főzés örömére hívjuk a virág-kedvelőket!

Főzőtanfolyamainkat kihelyezett helyszíneken is vállaljuk, akár Önnél is! Egy kerti parti, vagy egy születésnap nem is lenne igazi virágok nélkül - és ha még meg is lehet enni...

Ízelítő egy egész napos, akácvirágos sütő-főző napról: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.585801028250448.1073741877.149283145235574&type=3

Betekintés a kurzusok világába: http://halmosmonika.blogspot.hu/2014/07/levedulabolondulas.html

Ízelítő:

Kiskertész tanfolyam a Kunterbunte Welt-tel közösen

Ehető vadnövény túra

Szívesen tartunk vetített képes ELŐADÁSt az ehető virágok termesztéséről, felhasználhatóságukról, az élelmiszer-biztonságról.  Akár könyvbemutatóval, kóstolóval, ételkészítési bemutatóval, színpadi „főzőshow” –val egybekötve. Könyvtárak, életmódklubok, kertbarát körök, művelődési házak és rendezvényszervezők figyelmébe ajánljuk!

ugrás az oldal tetejére