Ehető virág

A friss EHETŐ virágok napi választékáról ITT tájékozódhat.

KÖNYVEINKBEN a legfontosabb tudnivalókat és a legjobb recepteket olvashatja.

Szívesen tartunk vetített képes ELŐADÁSt az ehető virágok termesztéséről, felhasználhatóságukról, az élelmiszer-biztonságról.  Akár könyvbemutatóval, kóstolóval, ételkészítési bemutatóval, színpadi „főzőshow” –val egybekötve. Könyvtárak, életmódklubok, kertbarát körök, művelődési házak és rendezvényszervezők figyelmébe ajánljuk!

A keceli adventi kiállítás előadása. (2014.)

Ízelítő a Kék bolygóból., és az egyik legnépszerűbb reggeli műsorból.

Mi minden lehet ehető virágból? Akár menyasszonyi csokor is.

KÓSTOLÓprogramunk üde színfoltja lehet egy baráti összejövetelnek, céges rendezvénynek, virágos eseménynek, konferencia szünetének. Kötődhet általánosan az ehető virágok színes világát felölelve, vagy kiemelten, egy-egy virág köré csoportosítva. A kóstolóprogram még különlegesebb élménnyé válik kellemes háttérzenével. Könnyed Chill Out zongoramuzsikát kínálunk ehhez, amellyel a virágok és a zene harmóniája varázsolhatja el a közönséget.

Ízelítőként:

Ibolya Nap, Gödöllő, Királyi Kastély, Barokk Színház, ahol már 8 éve rendszeres vendégek vagyunk.

Rózsakóstoló, Pálmaház Herbárium

Az ehető virágokkal való sütés-főzés tudományát FŐZŐTANFOLYAMainkon sajátíthatják el. A 3 órás alkalmakon megismerhetik az adott virágot, a termesztés, gyűjtés, a konyhai felhasználás mikéntjét. Megmutatom, hogyan lehet velük díszíteni, ízesíteni, mit rejt a virág lelke – beszélgetünk virágokról, virágos helyekről, virágos élményekről. A helyszínekről és az időpontokról a PROGRAMJAINK menüpontban tájékozódhat, helyszínünk 2017. májusától a MINDENMENTES FŐZŐSULI Szigetszentmiklóson, ahol garantáltan glutén- és laktózmentes finomságokat készítünk, virágokkal

A FŐZŐTANFOLYAM házhoz is megy: ha szeretné, hogy az Ön otthonában, családja, barátai társaságában mutassam be az ehető virágok világát.

Ilyen volt egy akácvirág sütés egy esős szombaton egy mogyoródi családnál.

Ha kedvelik a VIRÁGKONYHA Facebook oldalát, naponta friss virágos híreket és ehető virágos recepteket olvashatnak!

A LifeNetwork csatornán nézze a VIRÁGKONYHA című műsort, amelynek receptjeit a life.hu-n naprakészen olvashatja!

ugrás az oldal tetejére