Gondolták volna, hogy a szerény kis ibolya, amely a hóvirág után a másodikként bizonygatja nekünk, hogy itt a tavasz, Néró császár egyik kedvenc desszertjének ízesítőjeként vonult be a történelembe?

És arról hallottak-e, hogy Erzsébet királyné, vagy ahogyan inkább ismerjük, Sissi kedvence volt az ibolyafagylalt, az kandírozott ibolya? Pillantsanak ide: http://youtu.be/-Ku5McOI0wc

 

Találtak-e ibolyás recepteket a dédi féltve őrzött szakácskönyveiben? Hiszen már az ókorban is használták az ibolyaesszenciát szerelmi bájitalok készítésére, a kolostorok kertjeiben virágzó ibolyák virágaiból a szerzetesek gyógyitalokat főztek. Azóta az ibolya gasztronómiai megbecsülése csak egyre nőtt, bár az utóbbi időben kicsit a feledés homályába veszett.

Az IBOLYA ÍZ-LELŐ című ibolyás szakácskönyv könyv csupa-csupa ibolyás receptet és ínycsiklandó fotót tartalmaz: italokat, desszerteket, süteményeket, salátákat, illatos csemegéket. Olyan finomságokat, mint például a citromos-ibolyás szörbet, az ibolyával sütött palacsinta, az ibolyalikőr, vagy a különféle csokoládés-ibolyás desszertek.  A leírásokat követve az ibolya virága az élménygasztronómia meghatározó részévé válhat! Minden receptet hangulatos profi fotó illusztrál, így már kézbe venni is öröm a művet, amely a maga nemében a világon is egyedülálló!

Megrendelhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kattintsanak a Termékek menüpontra!

 

Könyvajánló

Viragkonyhaborito
Ibolyás szakácskönyv
Rózsás könyv
Levendulás könyv német

Akiket ajánlunk

 

Lifetv logo
 
 Mindenmentes
 
 Noszlopi Finomságok

Ki van itt?

Oldalainkat 112 vendég és 0 tag böngészi

Bejelentkezés

ugrás az oldal tetejére